ASTM A179 saumaton hiiliteräs lämmönvaihdinputki

ASTM A179 saumaton hiiliteräs lämmönvaihdinputki
Keskustele nyt
Tuotetiedot

ASTM A179 saumaton hiiliteräs lämmönvaihdinputki

Shaanxi Shew-E-teräsputki Co., Ltd   on yksi ammatillisen ASTM A179 saumaton hiiliteräs lämmönvaihdinputken valmistajien ja viejien, voimme toimittaa Saumaton Carbon teräsputki, cds letkut ja cds tubing.Welcome kyselyyn meille Meillä teemme parhaamme laadulla ja hinnalla tukea teitä.

ASTM A179 kattaa vähimmäisseinämän paksuuden, saumattomat kylmävedetyt vähähiiliset teräsputket putkimaisille lämmönvaihtimille, lauhduttimille ja vastaaville lämmönsiirtolaitteille. Neulat on tehtävä saumattomasti ja ne on vedettävä kylmästi. Lämpöä ja tuotetietojen analyysiä on suoritettava, jossa teräsmateriaalien on vastattava vaadittuja kemiallisia koostumuksia hiiltä, mangaania, fosforia ja rikkiä. Teräsmateriaaleihin on tehtävä myös kovuustesti, tasoitustesti, karkeustesti, laipatesti ja hydrostaattinen testi.

Standardi:   ASTM A179

Luokka: ASTM A179


Valmistusprosessi:

Saumaton ja kylmävetoinen

Shannxi Shew-E Steel Pipe Co, Ltd on yksi johtavista astm a179 saumaton kattilan putkien toimittajat ja myös kuuluisa tällainen valmistaja, joka on varustettu monilla ammattimaisella astm a179 saumaton kattilan putki tehtaita, tervetuloa ostaa laadukkaita astm a179 saumaton kattilan putki yrityksemme.


 

Tutkimus